WatchOS 4.3.1 är nu tillgängligt för alla Apple Watch -modeller

0 Shares

Idag har varit en dag med uppdateringar för Apples värld, och det är att det bara är ett par dagar kvar för oss att bevittna den nya WWDC 2018 hålls nästa måndag den 4 juni där företaget kommer att presentera de nya versionerna av sina operativsystem.

Vi berättade nyligen för dig att Apple hade släppt iOS 11.4 med några nyheter som t.ex. Förbättringar av AirPlay 2 och operativsystem. Men det har inte varit den enda uppdateringen, eftersom företaget med det tuggade äpplet också har släppt en ny version av WatchOS, operativsystemet för Apple Watch.

Är om WatchOS version 4.3.1 som har börjat nå alla modeller av den berömda Apple Watch smartwatch, men den här gången Det ger inga bra nyheter som det hände med iOS 11.4, eftersom den här versionen fokuserade mer på att förbättra operativsystemets stabilitet och det har förbättrat det.

Personligen är jag en användare av den första versionen av Apple Watch och Med WatchOS 4.3.1 har en betydande förbättring av klockans prestanda märkts där allting går mycket mer flytande, så vi kan säga att denna nya version förbättrar systemets stabilitet. Men inte bara det, eftersom också reparerar det problemet där vi såg hur Apples logotyp fastnade när vi slog på vår klocka.

För att uppdatera behöver du bara gå till din iPhone och öppna programmet Kolla på, väljer du allmän och där väljer du Programuppdatering. Om din klocka är ansluten får du uppdateringsmeddelandet för WatchOS 4.3.1. Kom ihåg det du måste ha din iPhone ansluten till ett Wi-Fi-nätverk, liksom din Apple Watch ansluten till laddaren för att utföra uppdateringen.

Stort tack till @Jose_Gallardo_F för att du meddelade oss!

0 Shares