WhatsApp implementerar den prediktiva laddningen av bilder och lägger till möjligheten att dölja bilderna som tas emot från vårt galleri

0 Shares

Idag är det mest använda meddelandeprogrammet i världen som vi känner till WhatsApp tränar två nya funktionerEn av dem är att det nu kommer att tillåta oss att dölja bilderna på applikationen i vårt fotogalleri för Android -enheter och det kommer gradvis att aktivera den prediktiva laddningen av bilder.

På detta sätt, om du vill dölja dina foton eller bilder från WhatsApp så att de inte visas i galleriet på vår telefon, bör du gå till inställningar Välj i WhatsApp -appen Data och lagring, och ett nytt alternativ visas “Synlighet för multimediefiler”, och där måste du bara avmarkera rutan där det står “Visa mediefiler i galleriet”.

Och den andra funktionen som WhatsApp har lagt till heter Prediktiv bildladdning. Vad den gör är att analysera fotot i steget före leveransen och förutbestämma om bilden kan skickas eller inte. Om bilden accepteras WhatsApp laddar upp den till servern innan vi skickar den, så den här funktionen minskar tiden för att skicka foton.

Denna nya funktion Den är redan tillgänglig i sin senaste uppdatering på iOS, medan den i sin version för Android är tillgänglig för vissa användare som deltar i betaversionen och det förväntas att det gradvis kommer att släppas till resten av sina användare över tid.

0 Shares