WhatsApp kommer att stödja Android Pepparkakor fram till 2020

0 Shares

Definitivt WhatsApp är den mest populära meddelandeprogrammet i världen. Den är kompatibel med olika plattformar och flera versioner nästan omöjligt att hitta en smartphone som inte är kompatibel med denna applikation. För att behålla denna kompatibilitet har WhatsApp meddelat det kommer att bibehålla stödet för Android Pepparkakor fram till februari 2020.

Fram till datumet, Pepparkaka den har bara 0,09% av distributionen av de använda versionerna, medan Nougat är det mest populära med 21,1%. Om vi ​​fortsätter i denna takt, förmodligen 2020 kommer det inte att finnas någon kvar som använder pepparkakor.

På andra sidan vägen är WhatsApp kompatibel upp till iOS 7, en version som har en distribution på 0,26% (mellan 7,0 och 7,1). Det vill säga från iPhone 4 och framåt.

Nästan 8 år av WhatsApp

Om vi ​​tittar på släppdatum kan vi se det Pepparkak släpptes i december 2010. Med andra ord talar vi om ett operativsystem som är nästan 8 år gammalt. När WhatsApp slutar arbeta med pepparkakor blir operativsystemet nästan 10 år gammalt. Å andra sidan släpptes iOS 7 tre år senare, 2013, men det är inte känt när det kommer att sluta fungera. Kommer det att behövas stöd för sådana gamla operativsystem?

Och du, Vilken version av Android lyckades du använda?

Källa: Apteligent, Android Central
0 Shares