WhatsApp testar en ny design för emojis

0 Shares

WhatsApp Beta är en tjänst som låter oss testa nya funktioner i förväg för att kontrollera att de fungerar korrekt innan vi går till den officiella versionen, som de flesta användare har på sin enhet. Den senaste WhatsApp -betauppdateringen ger en ny emoji -design. Här visar vi dig hur de kommer att bli och hur du kan prova dem.

Nya WhatsApp -emojis

Specifikt är versionen som innehåller de nya emojis 2.17.364, och för närvarande är den bara tillgänglig på Android -enheter. Du måste också ha WhatsApp beta. Förändringen är lätt märkbar i de berömda emojis, visa nu en mer animerad form, med mer ljusstyrka och mer kontur.

Hur man har de nya WhatsApp -emojierna

För att kunna testa de nya emojierna nu måste du vara en del av WhatsApp Beta. Du kan göra det via Googles applikationsbutik. Gå till appen från Google Play och sök efter WathsApp. När du är i installationsprogrammet, rulla ner tills du får en ruta som säger “Bli en betatestare” Därefter får du den senaste uppdateringen av meddelandeprogrammet. Kom ihåg att denna tjänst är mer instabil. Om du ångrar dig kan du alltid avsluta prenumerationen på samma sätt som du blev en Betatester.

0 Shares