Wiko FEVER, med Android 5.1 med 3 GB RAM och 5,2 tum för 249 €

0 Shares

Idag presenterar vi dig en ny smartphone som har fantastiska funktioner som gör att du vill ha den från den första minuten. Denna enhet är Wiko FEVER där det som sticker ut mest är dess design och dess skärm som vi kan se spektakulära bilder med. Med den här smarttelefonen avser Wiko att stiga bland de främsta positionerna på marknaden och med de funktioner och funktioner som vi kommer att nämna nedan kan det vara en seriös kandidat.

Tekniska specifikationer:

  • Mått och vikt: 148 x 73,8 x 8,3 och har en vikt på 143 g
  • Skärm: skärm 5.2 ”Full HD och Full Lamination med 2.5D panel
  • OS: Android Lollipop 5.1
  • Minne: Två versioner tillgängliga, 2 GB RAM och 3 GB RAM
  • Kamera: Fram med 13 Mpx och bak med 5 Mpx
  • Batteri: 2900 mAh
  • Anslutningar: 2 GB, 3 GB och bluetooth 4.0, USB 2.0 och WiFi 802.11 b / g / n -anslutning
  • Färger: vitt / guld och svart / guld

Wiko_FEVER_black-gold_compo-3mod

Innan vi går in i den här enheten, låt oss först analysera utsidan. Vi träffar a elegant stil som tillsammans med den innovativa designen gör den till en mycket attraktiv mobil att bära. På baksidan hittar vi en lädereffekt i texturen som kan väljas i båda färgerna svart som i Vit förutom metallfärgen på profilen på denna smartphone.

Efter att ha tittat bättre på Wiko FEVER hittar vi en processor inuti 1,3 GHz Mediatek True Octa-Core och 64 bitar, vilket garanterar oss maximal prestanda och största visuella kraft tack vare ARM Mali ™ T720 så du kommer att njuta av att använda den här enheten när som helst.

Du måste också ta hänsyn till dess lagringskapacitet, det har den 16 GB internminne och med möjlighet att utöka den med 64 GB genom micro SD -kort eller från hårddiskar eller pendrives specialiserad på smartphones. Detta minne är ganska bra jämfört med andra enheter på marknaden och framför allt den expansionen på upp till 64 GB genom olika metoder.

1441405637_wikolenny-600x335

Dess funktion att ta hänsyn till mer är dess kamera, en av de bästa på marknaden, den bakre har 13 Mpx förutom att ha blixt och zoom från 4x. Vi kan också njuta av en främre kamera av 5 Mpx som liksom baksidan också har en blixt. Det är dock inte det enda bra som det ger eftersom vi också kommer att njuta av funktionen Dubbelvy Med vilka vi kan ta foton eller spela in videoklipp medan fronten tar ett foto eller spelar in oss.

En annan stor funktion som många tar hänsyn till är batteriet, Wiko FEVER har ett batteri på 2900 mAh, och garanterar oss en autonomi av 216 timmar i vila och 21.7 i konversation med 2 G och 16.2 timmar med 3G.

En annan sak att tänka på är att du har Android Lollipop 5.1 som vi kommer att märka stor flyt och bra prestanda i sin grafik. Vi kan också två mikro -SIM -kort på samma enhet tack vare dess Dual SIM -funktion.

Slutligen kan det bara sägas att den version som innehåller 3 GB från Bagge kommer snart att vara tillgänglig för ett pris av 249 € medan den andra versionen av 2 GB från Bagge kommer att finnas tillgängligt i slutet av november för ett pris av 219 euro.

0 Shares