Windows 10 års jubileumsuppdatering kommer att fokusera på utbildningsfunktioner; Nya verktyg …

0 Shares

Windows 10 Anniversary Update kommer i sommar, vi vet det och det kommer att ge Cortana-uppgraderingar, samt förbättrat pennstöd. Idag lär vi oss att det också kommer med några pedagogiska funktioner som beskrivs nedan.

Microsoft + Windows + 10 + klass-ed

Microsoft levererar förmodligen detta för att stoppa uppstigningen av Chromebooks inom det akademiska området och i skolorna. Hur som helst kommer Windows 10 års jubileumsuppdatering med en snabbare installation för delade datorer. Lärare kommer att konfigurera enheter på egen hand tack vare appen “Set Up School PCs”. MS hävdar att inloggning på ett nytt konto för första gången borde ta 26 sekunder, vilket tydligen är snabbare än i tidigare versioner.

Microsoft Classroom, ett nytt segment av Office 365 för utbildning, kommer att erbjuda lärare ett sätt att hantera sitt arbetsflöde i klassrummet. Det finns också stöd för Microsoft School Data Sync (SDS) för att integrera Classroom med andra datasystem. Dessutom finns det också en helt ny app som heter “Ta ett test”, som låter lärare hantera säkra tentor och standardisera test för hela skolan.

Undersökningar kommer också att finnas tillgängliga via Microsoft Forms-appen. Se till att kolla in videon nedan, som också visar funktionerna i Edge-webbläsaren och antecknar direkt på den.

0 Shares