Windows 10 Build 10125 ger tillbaka knappfunktion för surfplattor

0 Shares

Microsoft släppte nyligen över världen Windows 10 Build 10122, tillgänglig för insiders. Tja, då kom också bygga 10125, som gjordes tillgängligt för partners. Bland de saker det ger finns det en ny bakknappsfunktion, tillgänglig för surfplattor.

windows10-2

Build 10125 är 3 builds nyare än den nuvarande officiella builden, som är 10122. Det är fortfarande en ganska intressant version, som till och med har designändringar. Till exempel ingår nya ikoner här, liksom Continuum -förbättringar och den nya tillbaka -knappen självklart. Det finns en GIF nedan som beskriver dess funktionalitet. Om du frågar mig, håller jag med om allt det minimalistiska användargränssnittet, men den Tillbaka -knappen känns daterad och ikonen verkar som att den tillhör 1990 -talet.

Tja, funktionen är uppenbar: den låter dig gå tillbaka till en app. Det fungerar precis som tillbaka -knappen i Windows Phone i princip. Det är sant att det idag finns tider när jag önskar att vi hade en tillbaka -knapp på Windows eller iPhone, för att se hur Windows Phone och Android vände oss till det. När det gäller de nya ikonerna är de alla väldigt blåa, kantiga och icke glansiga, men också inte exakt platta …

M3KI6aA

0 Shares