Windows 10 Bygg 10031 läckor i nya skärmdumpar, visar ny inloggning …

0 Shares

Windows 10 har läckt ut igen, den här gången i Build 10031, som visas i en serie nya bilder, fokuserade på inloggningsskärmen. Detta är förresten en teknisk förhandsversion och avslöjar den nya designen, som inte verkar extremt förändrad från den i Windows 8.1.

Windows-10-Build-10022-9

Användarbilden visas nu som en cirkel och inte som en kvadrat, men en annan ändring är den transparenta startskärmen som visas nedan. Det är en funktion som vi också får på mobilen, så vitt jag vet. Vi hittade också en lista över de subtila förbättringarna som Windows 10 kommer att medföra och människor faktiskt inte vet om. För det första får vi DX12 -stöd, WiFi -casting, det vill säga i princip WiFi -videoströmning i en förbättrad version.

IMG_1142

Windows 10 stöder också USB Type C -portar och USB Dual Role och 3.1. Plattformen ger upp till 100 W ström via porten och laddar enheter snabbare. Nya batteriuppskattningsmotorer och batterisparlägen introduceras, liksom något som kallas Modern Standby Mode. Den är baserad på Windows 8.1 -standby och tillåter WiFi att fungera när Soc använder mindre ström.

Värdkortemulering för NFC -betalningar och en SMS -router bör också komma, samt stöta på säkerhetsinställningar.

0 Shares