Windows 10 lanseras i slutet av juli enligt AMD …

0 Shares

Microsoft har varit ganska oklart angående lanseringsdatumet för Windows 10, bara avslöjat att det kommer i sommar. Nu har AMD: s vd, Lisa Su, spillt bönorna och låtit alla veta att operativsystemet kommer i slutet av juli.

Xq5YV8etWI_C.878x0.Z-Z96KYq

Det hände under ett telefonkonferens nyligen, där Lisa Su tillfrågades om AMD: s nuvarande tillstånd och dess framtidsplaner. Tjänstemannen fortsatte med att diskutera Q1 och Q2 tillvägagångssätt, liksom debuten av Windows 10, som kommer att hjälpa AMD i tiden tillbaka till skolan. Windows 10 kommer att ge Cortana, bland annat UI -ändringar, samt möjligheten att strömma Xbox One -exklusiva titlar.

Det kommer också att stödja cross play och cross buy mellan Xbox och PC och värd universella appar för PC, Xbox och Windows Phone. Internet Explorer kommer förmodligen att konserveras till förmån för Project Spartan och tummar för ett mer vettigt uppdateringssystem. Tillbaka i Windows 8 var jag irriterad över att jag inte kunde stänga av eller slå på min dator, eftersom jag var tvungen att vänta på att uppdateringarna skulle slutföras, ibland tog åldrar.

0 Shares