Windows 11 är nu tillgängligt via Windows Insider Beta Channel

0 Shares

Det har gått en månad sedan Microsoft släppte sin utvecklarversion av Windows 11 som kan laddas ner från Windows Insider Dev Channel. Och allt verkar tyda på att det nya operativsystemet är på en mycket bra väg i sin utveckling.

Microsoft -jätten har meddelat på sina sociala nätverk att Den första betaversionen av Windows 11 är nu tillgänglig, som kan laddas ner via Windows Insider Beta Channel.

Denna version, liksom Betakanal, det är den perfekta platsen för mindre avancerade användare, eftersom det är en stabilare version med garanterad minimal stabilitetTill skillnad från Dev Channel där vi kan hitta instabila och buggiga versioner, är det därför kanalen är för avancerade användare.

Den version av Windows 11 som släpps via betakanalen är bygg 22000.100 vilket är exakt samma som de av oss som deltar i Dev Channel nu testar.

Om du var sugen på att testa Windows 11, men inte ville riskera att stöta på ett instabilt operativsystem, då är det nu din chans att delta i betaversionen, som, som vi diskuterade tidigare, ger större stabilitet, så det rekommenderas att installera nu.

Hur kan jag installera beta?

Det är superenkelt, du behöver bara gå till Windows 10 Inställningar, välja alternativet “Uppdatering och säkerhet” och sedan gå in i Windows Insider. Där registrerar du dig, välj betakanalen och följ stegen som visas på skärmen.

Du kommer då att bli ombedd att starta om Windows. Slutligen måste du gå till Windows Update och börja uppdatera processen till Windows 11.

Via XDA-utvecklare

0 Shares