Windows slår Android på något för första gången: Antal …

0 Shares

Vi trodde inte att den här dagen skulle komma, men den är här: Windows har slagit Android på något. Vi pratar om antalet Windows -enheter med Intel Atom Cherry Trail -chips inuti, som lanserades under den senaste veckan.

thinkpad-10_standard_05-100587402-stor

Microsoft har sitt operativsystem på en hel del Cherry Trail -enheter, men det finns ingen modell med Android än så länge. Acer förbereder en ny Switch -surfplatta/laptop -hybrid med en 10 -tums skärm senare i år. Lenovo tillkännagav också den nya ThinkPad 10 med Cherry Trail, som visas ovan. Intel debuterade detta chipset tidigare i år, vilket innebär att det fungerar med Android eller Windows utan problem.

Microsoft Surface 3 är det enda tillgängliga bordet med Cherry Trail, i butikerna just nu. Fler Cherry Trail -modeller kommer att visas om några dagar på Computex -mässan som börjar i Taipei. De flesta av dessa skiffer har 10 tum diagonaler eller mer. Det finns också Android -surfplattor med Bay Trail -processorer där ute, så den tidigare generationens Intel -CPU fick dragkraft i Android -världen, men på något sätt frestar Cherry Trail inte Android -skiffermakare.

Det nya chipet levererar två gånger grafikprestandan för Bay Trail, men CPU -hastigheterna har inte stötts.

0 Shares