WOM erbjuder strömmande musik utan att rabattera data

0 Shares

Vi har nya rykten att berätta och den här gången handlar det inte om en kommande iPhone eller någon annan smartphone, eftersom den här gången har en direkt relation med mobiloperatören Wom.

Som du kommer att se i reklamen för den här operatören på tv berättar de för oss att deras planer med “gigabyte för alltid”Redan komma till ett slut, ha tills imorgon att anställa. Så, på torsdagen kommer inte bara en ny månad, det kommer också en ny kampanj som tydligen skulle ägnas åt fans av musik via streaming.

Men först lite sammanhang.

Om du inte visste, TIDVATTENS – tävling från Spotify, Apple Music och mer – är nu tillgänglig i Chile. Denna strömmande musikplattform sticker ut för erbjuda hela sin katalog med högupplöst innehåll (Hi -Res Audio – FLAC), förutom att erbjuda musikvideor.

Och vad har detta att göra med WOM?

Det visar sig att WOM nu skulle tillåta dig att teckna TIDAL -tjänsten och betala det via ditt mobiltjänstkonto. På så sätt kan du få tjänsten utan att behöva koppla ett kreditkort.

Det är en av nyheterna, den andra består av frigöra datatrafik för TIDAL, Spotify, Rhapsody, Deezer och Soundcloud, några av de mest använda apparna för att lyssna på musik. Detta skulle gälla för kunder med ett kontrakt och eventuellt även för förskottsbetalningar, det senare är inte klart för oss ännu.

När det gäller Pokemon go, obegränsad tillgång för närvarande tillgänglig skulle fortsätta under hela september månad för alla dina kunder.

Den senare har också börjat transcendera på sociala nätverk, där olika människor har inofficiellt kommenterat annonserna som mobiloperatören genomför denna onsdag. I alla fall, detta måste ses som ett rykte. En mycket kraftfull sådan, men rykten trots allt.

Och vad kommer att hända med planerna?

Nuvarande planer skulle finnas kvar i antalet minuter som ingår, men de kommer inte längre att erbjuda de extra spelningarna för alltid, men nu detta extra det gäller endast i 12 månader tills vidare. För att kunna få tillgång till musiktjänster utan att rabattera data, du måste byta till de nya planerna.

Det är viktigt att komma ihåg att allt Dessa erbjudanden gäller endast inom operatörens 4G -nätverk.

Vi begär en version av denna information från WOM och operatören tog inte upp problemet. I morgon kommer vi att lansera sitt nya kommersiella erbjudande och vi kommer att berätta vad som händer där.

0 Shares