Woxter Neo VR1, analys

0 Shares

woxter_neo_vr1_black_virtual_reality_glasses

Virtuell verklighet blir en av de största underhållningarna. Det är roligt hur en enkel kartong eller en enkel plastapparat kan få oss att känna en unik upplevelse. Fler och fler märken ansluter sig till detta nya drag, som gör virtual reality -glasögon.

Idag analyserar vi Wortex Neo VR1, ett virtual reality -glasögon som det mest överraskande är priset.

Design

vr-neo-3

Woxter har valt plast, en mycket anständig plast som ger utmärkt kvalitet. Med en gummidel, där vi sätter vårt ansikte, för att få större komfort. Glasögonen är vackra, med ett bra material och bekväma men om vi spenderar lång tid med glasögonen på börjar det störa oss och naturligtvis stannar hela märket på våra ansikten. Detta är normalt och med andra virtual reality -glasögon händer det också.

Glasögonen har en del där du kan öppna lite och sätta din enhet. Den är kompatibel med vilken enhet som helst, så länge den är från 4 tum till 6, i mitt fall har jag testat dem med en 5.7 -enhet och inga problem.

Vi har också en slags pekplatta som gör att vi kan pausa, återuppta eller spola fram videorna utan att behöva ta bort enheten från glasögonen.

Vad kan vi göra med dem?

titta i princip på speciella videor för virtual reality -glasögon, 360 graders videor. På YouTube -plattformen kan vi hitta en stor variation och det får oss att känna att vi är där. Vi kan också titta på filmer eller videor i 3D.

Det finns flera applikationer i Google play som är kompatibla med glasögon, de flesta betalas, men vissa gratis är ganska bra

Min erfarenhet

virtual-reality-glasögon-woxter-neo-vr1-svart-wx915

Jag har testat dessa glasögon tillräckligt länge för att berätta om min personliga erfarenhet. Dessa glasögon kostar ungefär € 25, ja, det är inte nödvändigt att gå till € 300 för att få en komplett virtual reality -upplevelse, för med dessa glasögon har du mer än tillräckligt. Upplösningen är utmärkt. Vi kan helt klart inte jämföra det med € 300 VR -glasögon, men det är ganska bra.

Glasögonen på dem känns ganska bra, vi har ett gummiband som gör dem mer bekväma, men om du stannar länge börjar det göra ont. också hålet för näsan är inte särskilt stort, om du har en stor näsa kommer det att störa dig lite.

Linserna kan inte zoomas in eller ut, vi kan bara justera dem till vänster eller höger.

Pris och var man kan köpa.

Denna enhet kostar ungefär 22 euro, ett pris som är väldigt mycket bra. Vi kan hitta den på flera onlineplattformar som PC -komponenter

Köp här

0 Shares