Xiaomi 11T Pro i “inofficiella” pressåtergivningar: här är design och färger

0 Shares

xiaomi 11t pro

Innan var det bara ett indiskretion, nu ankomsten av Xiaomi 11T Och 11T Pro. Det finns mycket förväntningar på de nya exponenterna i Mi xT-serien, eftersom vi pratar om avancerade smartphones med avancerade funktioner. Vi såg det med Mi 9T, mellan popup-kamera och flashiga linjer, vi såg det med Mi 10T, mellan 108 MP kamera och 144 Hz skärm. Så många är nyfikna på att ta reda på vad Xiaomi kommer att dra ut av denna hattresa, också i kraft av vad vi såg med den populära 11 -serien.

Xiaomi 11T och 11T Pro: allt vi vet om de nya modellerna

Design och visning

xiaomi mi 11t design 08 / 21-1

Från Mi 9T till Mi 10T har det skett ett avgörande utseende och det verkar som om detsamma kommer att hända med de sista också Xiaomi 11T Och 11T Pro. Sortimentet bör komma med en förnyad baksida jämfört med föregående generation och olika certifieringar har lämnat ledtrådar om detta. Baserat på detta är det klart att den fotografiska modulen kommer att skilja sig från 11 -serierna (eller i alla fall från de tidigare deklinationerna i T -familjen) med en rektangulär, långsträckt och avgjort mindre avrundad form än de andra modellerna.

xiaomi mi 11t design 08/24Källa: Mukul Sharma

Några har dykt upp på nätet tryck på render inofficiellt tillägnad Xiaomi 11T Pro, vilket också skulle visa kamerans slutliga effekt. Förutom att bekräfta designen avslöjar bilderna också färger tillgänglig vid lanseringen, nämligen Meteoritgrå, Himmelsblå och Moonlight White.

xiaomi 11t pro

När vi går vidare till displayen är det fortfarande mycket troligt att skärmen kommer att behållas slaghål sett på Mi 10T, en skärm Full HD + (2400 x 1080 pixlar). Vi känner ännu inte till diagonalen, även om vi antar att den fortfarande kommer att vara runt 6,6 ″, men ryktena avslöjar de återstående egenskaperna. Jämfört med förra generationen skulle det gå från en 144 Hz LCD till en OLED till 120 Hz.

Hårdvara

xiaomi mi 10t pro modding källkodskärna nedladdningXiaomi Mi 10T

För närvarande är lite eller ingenting känt om Xiaomi 11T, även om läckaren rapporterar att det nästan säkert kommer att ha det Snapdragon 888 ombord. Ett djärvt val, med tanke på att Snap 870 skulle vara ett kraftfullt men billigare val för en smartphone som vi föreställer oss kommer att kosta mindre än Mi 11.

Samma insider korrigerar dock bilden: Xiaomi 11T har upptäckts med initialerna 21081111RG och enligt den välkända läckaren ska han ha ett chipset på sidan MediaTek, uppenbarligen en dimension. Som en flaggskeppsmartphone är det mycket troligt att vi kommer att ha den Dimension 1200; När det gäller 11T Pro borde vi ha en Qualcomm SoC och mer exakt, enligt videon från den vietnamesiska portalen som rapporterar det, skulle det vara Snapdragon 888. Vilket är rättvist, med tanke på att det inte hade varit användbart att ha en smartphone med Snapdragon 888+ för att kannibalisera den möjliga globala ankomsten av Mi MIX 4.

En annan ny indiskretion är definitivt batteriproblemet för Xiaomi 11T Pro, eftersom den ska montera en modul från 5000 mAh och har överraskande nog en laddningseffekt på 120W, vilket drastiskt skulle sänka prisklassen där den är integrerad. Frågan om fingeravtryckssensor. Det finns faktiskt en AMOLED -display, man hoppas på en sensor under panelen men från återgivningarna och rykten får vi rykten om att det kan vara det än en gång åt sidan, som på Mi 10T.

Ett utmärkt val när det gäller ljudet från de två 11T: erna. Faktum är att de för det andra borde vara där symmetriska stereohögtalare placerad på höger sida, vilket kan likna mycket dem Xiaomi 10S släpptes för några månader sedan. När vi fortsätter att vänta är det klart att det nya sortimentet har ökat i nivå. För programvaran skulle den fortsätta med Android 11 och MIUI 12.5.

Kamera

Förutom chipset kan en skillnad mellan Xiaomi 11T och 11T Pro vara den fotografiska sektorn. Även om det fortfarande är tidigt, visas något om sensorerna i basmodellen på webben: i själva verket, enligt en läcka, lär vi oss att den huvudsakliga kommer att vara en OmniVision OV64B från 64 MP, liksom vidvinkel Sony IMX355 och a Telemacro 3x varav vi dock inte känner till några resolutioner. Sensorns huvudperson i lotten är densamma som redan setts på OPPO Reno 6 och 6 Pro, men också K40 Game. För Pro -modellen kommer vi alltid att se en trippelmodul, men det återstår att se om 108 MP -sensorn kommer att finnas kvar eller om samma 50 MP 1 / 1,12 ″ Mi 11 Ultra kommer att användas. I vilket fall som helst kommer båda att ha ett sensorarrangemang som liknar det i X70 -serien.

Pris och utgivningsdatum

Den tidigare Mi 10T lanserades i september 2020, så Xiaomi 11T och 11T Pro kunde komma under samma period. Enligt vissa rykten skulle det valda presentationsdatumet vara nästa 23 september 2021 även om vi vet att ett Xiaomi -evenemang kommer att hållas 15 september: kan detta vara den perfekta scenen för debut av de nya modellerna?

När det gäller de påstådda priserna på smartphones – som borde finnas i tre färger Celestial Blue, Moonlight White och Meteorite Grey – Xiaomi 11T ska komma fram till 616 € för varianten 8/128 GB, medan det skulle stiga till 644 € för det från 8/256 GB. Vänder till Xiaomi 11T Proistället skulle priset vara 740 € för 8/128 GB, stiger till € 767 för det från 8/256 GB. Vi vill påpeka att detta är priser som tagits från en europeisk återförsäljare, därför att de ska förstås som enbart varor.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares