Xiaomi 360 ° säkerhetskamera och Xiaomi Home certifierad i säkerhet

0 Shares

xiaomi 360 hem säkerhet kamera ansökan certifiering säkerhet integritet bsi kitemark

Bland teknikens privilegier på senare tid finns säkerligen användarens säkerhet och integritet. Och det finns inte få enheter och applikationer som används för detta, som i fallet med Xiaomi 360 ° hemmakamera och ansökan Xiaomi Home, tilldelas av BSI med certifiering Kitemark.

Xiaomi 360 ° Home Security Camera och Xiaomi Home: orsakerna till Kitemark säkerhetscertifiering

xiaomi 360 hem säkerhet kamera ansökan certifiering säkerhet integritet bsi kitemark 2

Så hur fick Xiaomi certifieringen för sina produkter? För videokameran av intern övervakning, vi har erkännandet som AIoT -produkt perfekt för hemmasäkerhet, än med standarden Kitemark tar ett helt annat värde.

Men inte bara enheter, även tillämpningen av Xiaomi fick det viktiga Kitemark -erkännandet från (BSI, faktiskt), tack vare statusen för säker digital applikation.

Med denna certifiering Xiaomi, ägare till den ledande plattformen inom konsument -IoT med över 351 miljoner anslutna enheter och 49 miljoner användare, säger där efterlevnad av sina lösningar för bästa säkerhetspraxis och når en annan milstolpe i skyddet och säkerheten för konsumentinformation och integritet på alla marknader där det verkar.

Pratar om erkännandet är också vicepresident för Xiaomi och ordförande för varumärkets säkerhetskommission, Cui Baoqiu: “”.

För att förstärka konceptet tänkte BSI: s vd i Kina på det: ”“.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares