Xiaomi 5X skulle vara den första enheten i det nya Xiaomi-undermärket

0 Shares

Att det kinesiska företaget har något nytt på gång är ett mer än troligt och välkänt rykte. Vi fick nyligen veta att det fungerar på Lanmi, namnet på ett förmodat undermärke eller en ny linje i organisationen. Det var till och med tal om att Xiaomi X1 skulle vara hennes första mobil, men nu ger en ny rapport oss att förstå att det är en annan smartphone som skulle starta, vi pratar om Xiaomi X5.

Tja, det visar sig att samma enhet just har fångats upp i nya läckor. Den första har att göra med en bild av en affisch där Kris Wu, en berömd kändis i Kina, ses hålla Xiaomi X5 själv. Vi lämnar dig med bilden nedan:

I denna enkla fångst erhålls mycket data. Från och med designen, även om hela mobilen inte visas, är det möjligt att uppskatta – på ett mycket svagt sätt – en dubbel huvudkamera åtföljd av en dubbeltonad LED-blixt. Och var försiktig, för det beräknas skulle komma med en 5X optisk zoomdärav namnet på telefonen.

Om jag går vidare till specifikationsavsnittet skulle jag ha en 5,5-tums skärm i HD-upplösning och det skulle drivas av en Qualcomm Snapdragon 625-processor, a chipset åtta kärnor som körs på 2,0 GHz. Dessutom Det kan förväntas att den GPU som ansvarar för att hålla företaget är Adreno 506.

Till allt detta måste vi lägga till några 4 GB RAM-minne.

Återgår till avsnittet av den fysiska aspekten, vi har en annan bild där du kan se denna Xiaomi 5X med större precision:

Personligen, så snart jag såg denna siffra, trodde jag att det var ett slags OnePlus 5. Utöver det bekräftas dubbelkamera och blixt. På ett kompletterande sätt, Det är nödvändigt att överväga linjerna på antennerna som passerar horisontellt med konturen på grej. Källan indikerar att samma rader finns också på enhetens nedre kant.

Denna terminal skulle ha en fingeravtrycksläsare på framsidan och skulle komma in svart och / eller guldfärg.

När det gäller priset indikerar det första fotot att det är 1 999 yuan, det vill säga cirka 296 USD.

Slutligen är det viktigt att betona det i det här fallet indikeras denna utrustning som utgångspunkt för ett Xiaomi sekundärt varumärke och inte som en ny linje i huvudföretagets katalog. Med andra ord skulle vi stå inför ett drag liknande det som Huawei genomfört med avseende på Honor, för att ge ett exempel.

Källa: Gizmochina
0 Shares