Xiaomi anländer officiellt till Spanien, produktkatalog och priser

0 Shares

Till sist Xiaomi meddelar sin ankomst till Spanien. Det kinesiska företaget kommer nu också att sälja sina produkter officiellt i vårt land med en garanti och till mycket attraktiva priser. Från och med imorgon den 8 november kan vi köpa flera av deras produkter på portaler som Amazon, Carrefour, The Phone House etc. Därefter visar vi produktkatalogen och priset.

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi Mix 2

Detta kommer att vara en av enheterna för att nå Spanien. Det är Xiaomi Mi Mix 2, en terminal med en 5,99-tums skärm, med knappast några ramar och med en processor Qualcomm Snapdragon 835. Tillsammans med 6 GB RAM och 64 GB internt minne. Det kommer att säljas till ett pris av 500 euro ungefär.

Xiaomi Mi A1

Xiaomi Mi A1

Detta är en annan av enheterna som kommer till Spanien. Det handlar om Xiaomi Mi A1, en terminal inbyggd i aluminium, med dubbel kamera och fingeravtrycksläsare på baksidan. Den har en Qualcomm Snapdragon 625 åtta-kärnig processor och 4 GB RAM. Kamerorna är 12 och 12 megapixlar, med x2 zoom och vidvinkel. Den inkluderar även Android One. Enheten är prissatt i Spanien till cirka 300 euro.

Fler Xiaomi-prylar

Xiaomi Mi Box: Multimediaspelare som gör din TV till en Android TV. Priset i Spanien är 75 euro.

Min elektriska skoter: Xiaomis elektriska skateboard anländer också till Spanien till ett pris av 350 euro.

Min actionkamera 4k: Xiaomis actionkamera anländer också till vårt land för 135 euro.

Xiaomi Mi Band 2: Slutligen kommer det smarta armbandet från det kinesiska företaget till ett pris på 25 euro.

Fler produkter kommer att läggas till senare. Vi välkomnar Xiaomi!

0 Shares