Xiaomi avslöjade officiellt funktionerna i 108MP-kameran Xiaomi Mi 10

0 Shares

I väntan på lanseringen av den nya flaggskeppssmartphone Xiaomi Mi 10 avslöjar tillverkaren detaljer om sin nya produkt. På sin officiella Weibo-sida har Xiaomi publicerat en affisch som avslöjar alla kameraspecifikationer för det kommande flaggskeppet.

Xiaomi Mi 10

Kamerafunktioner

Enligt uppgift kommer Xiaomi Mi 10 att få en 108MP huvudkameramodul med en storlek på 1/1,33 tum, en ultravidvinkelobjektiv som stöder OIS och EIS-bildstabilisering.

Xiaomi Mi 10 kameraspecifikationerXiaomi Mi 10 kameraspecifikationer

Gadgets kamera stöder HEIF-formatet, vilket minskar filstorleken med minst 50% samtidigt som bildkvaliteten bibehålls. Det stöder också ett 2.35: 1 videoformat, 8K videoinspelning, 120 fps slow motion och Super Night Mode.

Xiaomi Mi 10 kameraspecifikationerXiaomi Mi 10 kameraspecifikationer

Xiaomi noterade också det kraftfulla AI-drivna bildbehandlings- och förbättringssystemet, liksom Spectra 480-bildprocessorn, som är en del av Snapdragon 865 SoC, som fyrdubblar behandlingshastigheten för foton.

Foton tagna med Xiaomi Mi 10

Dessutom har en officiell video dykt upp i nätverket som visar Xiaomi Mi 10-kameran i aktion. Även på nätverket finns bilder som tagits med kameran från det kommande flaggskeppet.

DxOMark-poäng

Xiaomi Mi 10 och Mi 10 Pro har redan testats av DxOMark-specialister. Detta bekräftas av bilden som publiceras på webben. DxOMark-poängen tillkännages dagen för presentationen av de nya produkterna, 13 februari.

0 Shares