Xiaomi bärbara högtalare med XiaoAI till halva priset på Amazon

0 Shares

erbjuda xiaomi bärbar högtalare xiaoai amazon rabattkod augusti 2021

Om du letar efter en Bluetooth högtalare liten men pålitlig, Xiaomi kan ha lösningen för dig. Faktum är att det nu erbjuds Xiaomi XiaoAI bärbar högtalare till halva priset tack vare den dedikerade rabattkoden på Amazon.

Xiaomi XiaoAI bärbar högtalare: så här får du den till halvpris på Amazon

erbjuda xiaomi bärbar högtalare xiaoai amazon rabattkod augusti 2021 2

Innan vi ger dig detaljer om hur du köper den här praktiska mini Bluetooth -högtalaren från Xiaomi, låt oss berätta lite om dess funktioner. Mycket kompakt, högtalaren använder det ikoniska vita som skiljer de olika produkterna från märket. Om vi ​​tittar bättre på det påminner det oss lite om de radioapparater från slutet av 90 -talet som kvaliteten på Bluetooth 5.0 och framför allt en laddning USB Type-C.

Autonomin varar också upp till cirka 6 timmar i rad, tack vare batteriet från 480 mAh. Uppenbarligen är det justerbart via applikationen XiaoAI, som vi minns bara var på kinesiska, så att vi också kan användaröstassistent av Xiaomi. Högtalarens nominella effekt är från 2W och det maximala avståndet för stabil anslutning är cirka 10 meter.

Hitta högtalaren Xiaomi XiaoAI bärbar nu på Amazon till halva priset, vilket tack vare den dedikerade rabattkoden kan översättas till en kostnad av 16,99 €, verkligen ett bra pris för butiken.

Xiaomi XiaoAI bärbar högtalare |  Amazon

.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. DrömFöregående artikelBlack Shark Magnetic Cooler Review: Säg adjö till värmen!

Utexaminerad i engelska och kinesiska jämförande språk och kulturer, en stor teknikentusiast sedan han var barn, när IBM -datorer såg ut som något rumsligt. Passionerad att skriva, väldigt sugen på sport men så snart någon smartphone dyker upp framför hans ögon lämnar han världen för att kunna beundra den, en magnetisk attraktion. Han tror att Kina är möjligheternas land.

0 Shares