Xiaomi CC11 certifierad av TENAA: nu visas även specifikationerna

0 Shares

xiaomi mi cc10 tekniska specifikationer certifieringsläcka 2

Den första Mi Note 10 Xiaomi var en succé både hemma (där den kom med CC -serien) och här, tack vare en topp fotografisk sektor. Det var faktiskt den första riktiga kameratelefonen av märket Lei Jun. Kommer det kinesiska huset att kunna byta korten på bordet igen med sina framgångar? Låt oss ta reda på alla rykten om Xiaomi CC11 och storebror CC11 Pro, nu huvudpersoner i läckor och certifieringar.

Xiaomi CC11 och CC11 Pro: allt vi vet

De första detaljerna angående modellen som kallas Jag CC10 (förnamn på enheten) de började kika ut för ungefär ett år sedan men sedan dess har mycket vatten passerat under bron. Nu vänder sig de viktigaste läckerna till denna smartphone som Xiaomi CC11 (nu utan termen längre Mig i namnet) och en version bör också vara på väg Proffs.

xiaomi mi cc10 cc11 19/6

Den första certifieringen som faktiskt associeras med serien hänvisar till den signerade modellen 2107119DC, dök upp i TENAA -databasen först endast som en kod och nu också med olika detaljer om specifikationerna (som du hittar nedan). Det finns ingen säkerhet om telefonens identitet, men det kan inte uteslutas att det är CC11. Dessutom förväxlas inte förkortningen med 2109119DG -enhetens eller den påstådda modellen 11 Lite 5G NE.

Design, display och tekniska specifikationer (förutsatt)

xiaomi mi cc11

När vi går vidare till detaljerna om utseende och specifikationer har vi olika detaljer spridda men ingen säkerhet. För nu är designen av Xiaomi CC11 och den möjliga storebror CC11 Pro det är ett mysterium. Under tiden, kom ihåg att 2107119DC -modellen som ses på TENAA också har berikats med olika detaljer om de tekniska egenskaperna.

Enheten mäter 160,53 x 75,72 x 6,81 mm för en vikt på 157 gram och antar en display OLED från 6.55 ″ diagonalt, med upplösning Full HD + (2400 x 1080 pixlar) och kanske med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz (det är inte specificerat, men de olika läckorna talar om det). De fingeravtrycksläsare digital är integrerad i skärmen medan selfiekameran består av en sensor från 20 MP.

På baksidan borde vi hitta en trippel kamera från 64 MP; detaljerna för de andra två sensorerna samt utseendet är inte kända (foton av enheten saknas i TENAA -databasen). Certifieringsorganet talar om ett chipset med en maxfrekvens på 2,4 GHz, förmodligen Lejongap 778G (som också rapporterats av tidigare rykten), med stöd av 6/8/12 GB av RAM e 128/256/512 GB av lagring. När det gäller storebror CC1 Pro finns det rykten om Snapdragon 870, men det är naturligtvis bara rykten.

xiaomi mi mix 4 mi cc11

Batterisidan, TENAA talar om 4 150 mAh från 3C -certifieringen, alltid med hänvisning till enheten vi vet om snabbladdningsstöd från 33W. Nu återstår att se om den aktuella smarttelefonen faktiskt är Xiaomi CC1 eller en annan modell.

Kamera

Den fotografiska sektorn – som också understryks av TENAA – bör innehålla en huvudsensor från 64 MPåtföljs åtminstone av ett teleobjektiv. Vänder sig till de olika indiskretionerna, för CC11 Pro kameran ska också ha ett objektiv på sidan periskop med 5X optisk zoom (mer begränsad och mer benägen till “mitt” -området jämfört med tidigare rykten).

xiaomi mi note 10

Vi förväntar oss att båda smartphones kommer i Global version som Xiaomi Note 11 Och Not 11 Pro, i den föregående generationens fotspår, även om det för närvarande inte finns några detaljer. Vi märker dock – åtminstone från läckorna – mindre uppmärksamhet på det fotografiska paketet än det föregående Mi Note 10, märkets första riktiga kameratelefon (med Penta -kamera och 108 MP för huvudsensorn). Som vanligt ser vi fram emot andra nyheter och bekräftelse från Xiaomi.

Men vi rapporterar också andra läckor i motsats till vad som har sagts ovan: i själva verket talar vi om en 12X optisk zoom, 120X digital och en huvudkamera från 108 MP med Egen internetleverantör. Som nämnts ovan är det fortfarande så mycket förvirring!

Från Mi CC10 till Mi CC11: varför detta namnbyte?

xiaomi mi cc10 tekniska specifikationer läckecertifiering 24/5

Ursprungligen känd som Mi CC10, har många läckare istället vridit i riktning mot CC11, med ett generationshopp från Xiaomi. Orsakerna verkar vara mycket enkla, med tanke på att märket vill koppla serien med den huvudsakliga som leds av flaggskeppet Jag 11. Detta bekräftar bara tanken att den kan komma till oss som not 11, och lanserar en mycket populär serie.

Xiaomi Mi CC11 och Mi CC11 Pro: rykten om pris och släppdatum

Under de senaste timmarna har 2107119DC -modellen – det vill säga den påstådda CC11 – upptäckts i TENAA -databasen komplett med nästan fullständiga tekniska specifikationer. Det finns inga bilder, men det är klart att den kinesiska enheten snart kommer att infoga alla detaljer under de närmaste dagarna. Den där September är debutmånaden?

Samtidigt, som vi redan har påpekat tidigare, räknar vi med att båda smartphones kommer i den globala versionen som Xiaomi Mi Note 11 Och Mi Note 11 Pro men för närvarande finns det inga bekräftelser.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares