Xiaomi Chiron skulle vara nästa topp i raden för det kinesiska företaget

0 Shares

Ett nytt rykte har dykt upp om Xiaomos nästa flaggskepp. Och det är det under kodenamnet “Chiron”, det kinesiska företaget skulle redan förbereda vad som skulle bli Mi7, eller, någon annan överraskning du har i ärmen.

Ryktet berättar två saker om dess möjliga egenskaper, dess skärm och RAM. Börjar med den första, Xiaomi Chiron Jag skulle montera en 6 tum 2,5D panel signerad av Japan Display (JDI), vars upplösning skulle vara 2160 x 1080 pixlar och det skulle ha ett bildförhållande på 18: 9, till exempel LG G6 eller Galaxy S8 och S8 +.

För det andra, Chiron kommer att leva upp till sitt namn tack vare 8 GB RAM att jag skulle rida inne, fastän det fortfarande var ingenting är känt om processorn som skulle räknas. Uppenbarligen förväntas det vara det bästa märket kan erbjuda när det officiellt presenteras.

I detta avseende är inget annat känt om denna enhet, och som de första ryktena är det bäst att ta denna information med ett saltkorn, så det är bäst att vänta på att fler läckor och rykten ska komma fram för att få en bättre uppfattning om hur den här enheten äntligen kommer att bli.

Källa: PhoneArena

0 Shares