Xiaomi: en VR -tittare på väg? För tillfället är det ett patent

0 Shares

xiaomi nya patent vr viewer

Vi vet att de tekniska möjligheterna för Xiaomi är faktiskt obegränsade. Från populära smartphones till robothundar, vi kan hitta allt. Och det är ingen brist på VR -tittare, vilket tidigare vi har sett på marknaden. En ny version av VR -tittare, den där Xiaomi har för närvarande i en patent, av vilka vi lär oss bilderna.

Xiaomi: alla detaljer om VR -tittaren i patentet

Enheten som vi hittar i de olika bilderna som publicerades i Twitter -läckan visar oss en VR -tittare standard, utan några speciella nyheter. Detta får oss att förstå att patentet är inriktat på lanseringen av produkten och inte en prototyp som är utformad för att introducera en ny teknik. På den övre delen har vi en central strömbrytare, volymknappar och går till vänster (höger om du tittar framifrån) en möjlig mikrofon och a jackingång Och USB.

Å andra sidan finns det en kontroller cirkulär, kanske beröring, e 3 funktionstangenter förmodligen för de olika synlägena. Observera att ögonområdet är ganska stort, medan krok och ögla stängning tar huvudet på alla fyra sidorna och alla sidor är justerbara. På framsidan finns det bara ett block som det inte är klart om det tillåter smarttelefonen eller om VR -tittaren kan kopplas till oberoende aktiviteter som 2018.

Tyvärr, eftersom vi är patent, vet vi inte när Xiaomi kan tänka sig att lansera det på marknaden. Det är inte uteslutet att det kan komma i slutet av 2021 eller 2022, men för närvarande är det för tidigt att veta. Naturligtvis kan det tjockna upp en avdelning som alltid är mycket fluktuerande.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares