Xiaomi förnyar sin smarta huva med geststöd

0 Shares

xiaomi

Xiaomi har mycket att säga på nästan alla områden och ett som hon är särskilt skicklig är verkligen … köket! Mellan spishällar och smarta kåpor (även med partnermärken, som i fallet med Viomi), presenterade Lei Juns hus en rad tekniska produkter som är användbara för att jonglera kaminerna på bästa möjliga sätt. Senaste nyheterna? Xiaomi Mijia Side Smocking Spis Set S1, den smarta huven med geststöd!

Xiaomi Mijia Side Smocking Spis Set S1 är den smarta huven med Air Gesture

xiaomi

Xiaomis nya smarta huva skiljer sig inte mycket från vad som sågs med den tidigare generationen. Vi har en nykter men elegant design, med väsentliga linjer och svarta paneler för att täcka hela; de sugsystem den ger en effekt på cirka 20 m³ per minut, användbar även för de tyngsta ångorna. Dessutom möjliggör den 15 ° lutande fronten ännu mer effektiv dammsugning, utan “läckage”. Höjdpunkten på Xiaomi Mijia Side Smocking Spis Set S1 representeras inte bara av de klassiska smarta funktionerna, utan av stödet för Air Gestures.

Den övre delen rymmer panelen med sensorerna: enkla räcker handrörelser för att slå på eller stänga av huven, justera intensiteten och använd olika kontroller. Nedan finner vi en svart härdat glashäll, glänsande och elegant som resten av enheten.

xiaomi

Priset på den nya smarta huven med Air Gesture Xiaomi Mijia Side Smocking Spis Set S1 och av cirka 248 euro till växelkursen, eller 1 898 yuan. Produkten säljs för närvarande i Kina, medan den faktiska försäljningen börjar från och med den 3 september. Liksom andra produkter av denna typ (definitivt skrymmande och inte för alla) är det osannolikt att vi kommer att se denna nyhet även på våra breddgrader även om – som vanligt – hoppet är det sista som dör.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. DrömFöregående artikelOnePlus 9 Pro blir ett mellanmål (och någon kan vinna det) Nästa artikelOnePlus 9RT: första livebild, specifikationer och möjliga priser

Förälskad i teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV -serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel -beroende) står på agendan.

0 Shares