Xiaomi gör den nya Redmi 6 och Redmi 6A officiell

0 Shares

Det verkar som att det inte var länge sedan som Xiaomi lanserade Redmi 5A och Redmi 5 på marknaden, men förnyelsen av en av de bästa low-end och en av de bästa low-mid-range på marknaden har kommit.

Xiaomi Redmi 6

Den nya versionen av Redmi -serien har det speciella att ha lagt undan Snapdragon -processorerna för att ge plats åt MediaTek, och dess specifikationer är följande:

5,45-tums skärm med 18: 9 bildförhållande och HD + upplösning
MediaTek Helio P22 mikroprocessor. 3/4 GB och 32/64 RAM och interna lagringskombinationer kan expanderas via microSD -kort
Dubbel bakre kamera med 12 och 5 megapixelsensorer
5 megapixel framkamera
Ansiktslåsning 3000 mAh batteri.
Android 8.1 Oreo med MIUI 9
Micro USB -anslutning
Bluetooth 5.0

Som vi kan se är den viktigaste estetiska skillnaden för enheten med avseende på Redmi 5 att vi nu har en dubbel huvudkamera, vilket gör att vi kan ta bättre bilder och hjälpa oss med porträttläget.

Priset är endast USD $ 124 för grundversionen, medan versionen på 4 GB / 64 GB har en kostnad nära 150 USD.

Xiaomi Redmi 6A

Den bästa low-end på marknaden har för närvarande sin efterträdare, det är Redmi 6A, en enhet som återigen kommer med ett mycket lågt pris och med intressanta funktioner.

5,45-tums skärm med 18: 9 bildförhållande och HD + upplösning
MediaTek Helio A22 mikroprocessor. 2 GB / 16 GB RAM och kombination av intern lagring
Enkel bakre kamera med 13 megapixelsensor

5 megapixel framkamera
3000 mAh batteri.
Android 8.1 Oreo med MIUI 9
Micro USB -anslutning
Bluetooth 4.2

Estetiskt sett ser Redmi 6A likadant ut som Redmi 6, eftersom de delar samma skärmstorlek och design, den mest anmärkningsvärda skillnaden är att den här enheten har en enstaka huvudkamera och att dess processor är mer effektiv än den nuvarande Snapdragon 425. på Redmi 5A.

Priset är 90 USD, så vi står återigen inför marknadsledaren inom detta segment, med tanke på att Redmi 5A är en av de mest sålda enheterna i världen idag.

0 Shares