Xiaomi grupperar alla MIUI -buggar på en sida (men inte överallt)

0 Shares

xiaomis hemsida bug miui -omslag

Historien mellan Xiaomis MIUI och buggarna i den är lika gammal som märket självt. Det stora experimentet som varumärket ger till sitt gränssnitt har inneburit att problem ofta förekommit. På grund av detta, Xiaomi skapat en webbsida där det samlar allt insekt närvarande på MIUI och allt på ett mycket ordnat sätt.

Xiaomi: så här fungerar MIUI -buggwebbsidan

xiaomis webbsida bug miui 2

Sidan som skapats av varumärket är baserad på MIUI -webbplatsen, där den regelbundet uppdateras genom att rapportera alla problem som har uppstått mellan de olika versionerna av gränssnittet i de olika enheterna. Det är för närvarande tillgängligt i solo Kina och skapas för att inte täppa till gemenskap med trådar ofta till och med samma.

Detta, i kombination med det arbete som har gjort det välkända i några månader Pioneer Group, skapad av Xiaomi för att upptäcka och åtgärda MIUI -buggar, syftar till en seriös förbättring av programvaran som alltför ofta kritiseras på ett allt mer varierat sätt. Och vara gemenskapen av Xiaomi mycket brett, är det nödvändigt att sådana ändamål finns för att inte göra användarna missnöjda.

En rapportsida skulle säkert också vara mycket användbar på den globala marknaden, där versionerna av MIUI de är dock olika och kan därför presentera olika buggar, kanske med möjlighet att rapportera dem i en speciell låda. För att ge dig en uppfattning om hur det fungerar lämnar vi dig länk till sidan, även om det är på kinesiska.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikelGoogle Camera Go Mod förbättrar foton för alla: även OnePlus och Samsung stöds

Utexaminerad i engelska och kinesiska jämförande språk och kulturer, en stor teknikentusiast sedan han var barn, när IBM -datorer såg ut som något rumsligt. Passionerad att skriva, väldigt sugen på sport men så snart någon smartphone dyker upp framför hans ögon lämnar han världen för att kunna beundra den, en magnetisk attraktion. Han tror att Kina är möjligheternas land.

0 Shares