Xiaomi har en ny 5G mellanklass i sikte, enligt en certifiering

0 Shares

Funktioner xiaomi smartphone 5G K16A redmi

Xiaomi -smarttelefonkatalogen, mellan Kina och globala enheter, har nästan inga gränser, särskilt 2021. Det finns inga räkningar av modellerna hittills och deras olika märken, men det verkar som att märket inte har slutat här. Faktum är att från en läcka lär vi oss certifieringen av en ny 5G smartphone Xiaomi, kodnamn eller, troligen med tekniska specifikationer i mellanklassen, vilket kan tjockna valet.

Xiaomi K16A: är certifieringens nya 5G -smartphone en Redmi?

xiaomi smartphone 5G K16A har 2

Läckaget från den här nya enheten kommer från den alltid uppmärksamma läckaren Digital Chat Station, som förklarade (eller snarare visat) hur den nya smarttelefonen inte bara har 5G -anslutning, nu en diktat för de kinesiska märkena Huawei, men den borde också ha en lång uppdateringsfrekvens, en påfyllning från 33W och en huvudkamera från 50 MP.

Tviveln på att det inte är en Xiaomi utan faktiskt en Redmi kommer från den möjliga positioneringen på marknaden för denna smartphone, som inte verkar vara särskilt hög. Och om vi tittar på specifikationerna som har kommit till oss, hindrar ingenting oss från att tro att det kan vara den kinesiska versionen av Redmi 10, för närvarande opublicerad hemma och nyligen presenterad för den globala marknaden.

Tydligen vet vi fortfarande för lite för att organisera idéer och identifiera vilken modell det är. Det som är säkert är att det lätt kan bli ett av de mest köpta på kort tid, som Xiaomi alltid har vant oss.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares