Xiaomi har MIUI … men användare håller inte med!

0 Shares

xiaomi miui marknadsföring negativa kommentarer

Varje varumärke är (nästan) alltid entusiastiskt och stolt över de produkter det kommer ut på marknaden, oavsett om det är hårdvara eller programvara. Och särskilt Xiaomi, dess gränssnitt MIUI, han är särskilt stolt. Så mycket att på Twitter blev han obalanserad och hävdade att det är bättre än det andra användargränssnittet, men fick negativa resultat från användare.

Användare slår Xiaomi Indien för beröm till MIUI

Allt hände på grund av tweets publicerade av Xiaomi Indien. Varumärkesidan för det asiatiska landet definierade tydligt MIUI som bättre än det andra användargränssnittet av följande skäl: bättre CPU -hantering och följaktligen en göra flera saker samtidigt förbättra; ett stöd på gest helskärm för att få ett omedelbart svar; framför allt garantier för fart Och fluiditet. Slutligen, utan tvekan, uppmanar det oss att gå vidare till det gränssnitt (ber praktiskt taget användarna att köpa en ny Xiaomi, Redmi eller POCO).

Innehållet i detta inlägg, även om det är “legitimt” (uttalandena är uppenbarligen motbevisbara), uppenbarligen uppenbarligen inte gå ner till de många användare som följer profilen. Många skrattade åt det genom att skriva ”” eller ”“. Andra, argare, påminde märket om att många av deras lite äldre enheter var långt efter med programvarusupport och gudar olika buggar.

Kort sagt, Xiaomys val var lite olyckligt, vilket verkligen bättre kunde hantera marknadsföringen av dess gränssnitt utan att störa konkurrensen. Sammantaget kunde dock negativa kommentarer ha dragits på samma sätt, även om det var krävande (ofta med rätta) webben i frågan, även utan denna fyndighet.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares