Xiaomi introducerade en bärbar dator för 490 dollar med 4 GB RAM och trådlösa hörlurar

0 Shares

Xiaomi har släppt en ny billig bärbar Mi Notebook. För närvarande är detta tillverkarens mest prisvärda bärbara dator. Utformningen av nyheten skiljer sig inte från utformningen av tidigare modeller, men fyllningen har förenklats lite. Den kinesiska tillverkaren har också släppt de helt trådlösa Mi AirDots Youth Edition -hörlurarna.

Xiaomi Mi anteckningsbok

Xiaomi Mi anteckningsbok

Mi Notebook är inneslutet i ett metallhölje, vars tjocklek är 19,9 mm. Den bärbara datorn fick en 15,6-tums IPS-skärm med Full HD-upplösning och ett tangentbord i full storlek med en särskild nummerplatta.

Xiaomi Mi Notebook_3Xiaomi Mi Notebook_2

Hårdvaran är baserad på en åttonde generationens dual-core Core i3-processor (modell okänd). Tack vare kylsystemet, som innehåller två fläktar och två värmerör, är den bärbara datorn skyddad mot överhettning. Mängden RAM -standard DDR4 2400 MHz är 4 GB, kan expanderas upp till 32 GB. Finns även med 128 GB SSD -lagring.

Det är värt att notera närvaron av två USB 3.0 -portar, en USB 2.0, HDMI, Gigabit Ethernet, en kombinerad ljudutgång för hörlurar och en minneskortplats.

Kina har redan börjat acceptera förbeställningar för Xiaomi Mi Notebook. Kostnaden för den bärbara datorn är $ 492.

Mi AirDots Youth Edition

Mi AirDots Youth Edition är helt trådlösa. Hörlurarna levereras i ett specialfodral som fungerar som en dockningsstation och ett externt batteri. Varje öronpropp väger 4,2 gram. De inkluderar 7,2 mm drivrutiner för djup bas.

Xiaomi Mi AirDots Youth Edition

Tack vare beröringsområdet kan du styra musikspelaren, svara på samtal och ringa röstassistenten. Mi AirDots är anslutna till en smartphone via Bluetooth 5.0.

Xiaomi AirDots Youth EditionXiaomi AirDots Youth Edition

Batterikapaciteten är 40 mAh. Batterilivslängden för hörlurarna i musikuppspelningsläget når 4 timmar. Laddningsfodralet ger upp till 12 timmars batteritid.

Mi AirDots kommer att finnas i Kina från den 11 november. Kostnaden för hörlurarna är $ 29.

0 Shares