Xiaomi kan förbereda en ny Mi Note 2 Pro med 8 GB RAM

0 Shares

Nya rykten kommer till oss från Kina om en kommande smartphone från det asiatiska företaget Xiaomi, eftersom tekniska detaljer om en modell som heter Mi Note 2 Pro har dykt upp.

Specifikt är det en skärmdump som motsvarar menyn “Om” som ingår i Android -enheter, där några tekniska specifikationer för denna nya smartphone som Xiaomi förbereder är detaljerade.

I den är det möjligt att inse att det är en enhet som är identifierad “My Note 2 Pro” och det är slående att i RAM -minnesdelen är det indikerat att utrustningen innehåller en summa av 8 GB RAM, som du kan se i följande bild:

fsafasf

Den här skärmdumpen avslöjar att Xiaomi Mi Note 2 Pro skulle integrera upp till 256 GB intern lagring och eventuellt skulle drivas av Qualcomm Snapdragon 821 -processor, förutom att fungera med operativsystemet Android 7.0 Nougat.

För närvarande finns det inget bekräftat om denna kraftfulla smartphone, men om all denna information visar sig vara sann kommer det utan tvekan att vara ett team som kommer att ge något att prata om.

Med information från PhoneArena
0 Shares