Xiaomi kan ha förnyat Redmi -maskoten med tanke på K50 -talet

0 Shares

xiaomi varumärkesregistrering maskot redmi kino

När du presenterar en enhet är det inte bara specifikationerna eller designen som fångar ögat, utan också hur det ser ut. Och detta Xiaomi han vet detta väl, ännu mer när det gäller Redmi, än för nästa K50 kunde se maskoten KINO i en ny skepnad.

Redmi: för K50 hittar vi dinosaurmaskoten KINO? Xiaomi kräver varumärket

xiaomi varumärkesregistrering maskot redmi kino 2

Allt kommer från Xiaomis begäran om registrering av ett varumärke. Till skillnad från vad som vanligtvis händer är emellertid det aktuella märket en riktig logotyp som visar en dinosaurie. Och de mest uppmärksamma fans av märket kommer redan att ha förstått ledtråden, med tanke på att det inte är första gången som Lei Juns märke har använt denna typ av maskot. Faktiskt redan för Redmi K20 introducerades KINO, det sympatiska röd eldandande dinosaurie varav några prylar också marknadsfördes. Efter detta fanns det dock inget spår av det.

Nu verkar det dock vara tillbaka på modet, i en säkert mer “mogen” och kanske ännu mer “aggressiv” form med en vuxen dinosaurie som inte tappar sin förmåga att andas eld. Vi vet inte heller om den definitiva versionen återigen kommer att vara i rött, men det är mycket troligt att den kan användas för nya dedikerade prylar och som vi eventuellt kan se för presentationen av nästa Redmi K50, som vecka efter vecka får fler bekräftelser.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. DrömFöregående artikel Xiaomi smart TV -möjlighet: Mi TV P1 32 ″ sjunker till bästa pris från Europa Nästa artikel Var kan man köpa den nya Redmi 10

Utexaminerad i engelska och kinesiska jämförande språk och kulturer, en stor teknikentusiast sedan han var barn, när IBM -datorer såg ut som något rumsligt. Passionerad att skriva, väldigt sugen på sport men så snart någon smartphone dyker upp framför hans ögon lämnar han världen för att kunna beundra den, en magnetisk attraktion. Han tror att Kina är möjligheternas land.

0 Shares