Xiaomi Mi 11 -serien stöder högpresterande återgivning i spel

0 Shares

xiaomi mi 11 pro ultra rendering vrs gaming gpu

Som vi har sett under den senaste perioden, oavsett om du presenterar en vanlig smartphone eller en från spel, spelprestanda är en nyckelparameter vid utvärdering av en enhet. Och serien Xiaomi Mi 11 verkar vara den som har tagits fram tack vare stödet från VRS -återgivning hög prestanda.

Xiaomi Mi 11: så här fungerar VRS -rendering för spel

Men vad betyder detta stöd för Xiaomi Mi 11, här recension, Mi 11 Pro Och Mi 11 Ultra? För att förstå detta måste du utgå från ett mobilt videospel, det vill säga utvecklat av NetEase. Faktum är att detta spel och andra kommer att följa, utrustade med en högpresterande återgivning VRS. Vad är det där? Det är ett system med variabel upplösning som gör det möjligt att undvika ramförluster med GPU. Detta leder till en ökning av återgivningskvaliteten för 20% men också en användbar energibesparing på 10%.

Också för att VRS tillåter utvecklare att flexibelt ange a olika antal pixlar för varje objekt att kombinera för färgning under återgivningsprocessen och återanvända de omgivande pixlarna, vilket reducerar renderingskostnaden kraftigt.

Dessa funktioner är också möjliga tack vare GPU: n för Snapdragon 888, det är Adreno 660, som officiellt är den första utrustad med VRS (Variable Rate Shading) och som med Xiaomi har optimerat modellerna av det seriösa Mi 11 -topputbudet för att få ut det mesta av det. Även om det är sant att denna teknik för närvarande bara finns på ett spel, kommer den i framtiden också att finnas på andra spel och därför har säkerligen Lei Jun -märket en fördel.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares