Xiaomi Mi 11 uppdateringar till Android 12 Beta | Ladda ner

0 Shares

xiaomi mi 11 android 12 beta

Vid Google I / O 2021, Xiaomi tillkännagav sin utvecklingsplan för Android 12 Beta och bland de kompatibla smartphones visas det också Jag 11. Och efter den inledande fasen för utvecklare är dess officiella utgåva i horisonten, men innan den stabila uppdateringen måste du gå igenom Beta. Här, alltså, att toppen av Xiaomi -sortimentet börjar få uppdateringen som för med sig den senaste versionen av den gröna roboten i Beta -versionen.

Det börjar med Android 12 Beta ombord på Xiaomi Mi 11

Om du kommer ihåg var Xiaomi Mi 11 redan bland enheterna som är kompatibla med Android 12 Developer Preview, därför är det redan möjligt att testa det på den här smarttelefonen. Det är dock en stor skillnad mellan den ROM -skivan och den som släpps under dessa timmar. Den första versionen av Android 12 Developer Preview var faktiskt en ROM i huvudsak Android AOSP, det vill säga saknar Xiaomi -anpassningar. Vid denna omgång innehåller dock uppdateringen MIUI 12.5, därför inkluderande alla funktioner som utgör det egna gränssnittet för Xiaomi.

Om du hade en Xiaomi Mi 11 och därför var nyfiken på att testa Android 12 Beta, vet du dock att lanseringen startade i formen Sluten beta av MIUI 12.5 Kina. Därför står vi inför en begränsad ROM från olika synvinklar, utifrån det faktum att det inte finns något italienskt språk och att Googles tjänster måste installeras manuellt. Och sedan, som en Beta ROM, är det troligt att de nya funktionerna ännu inte är implementerade eller att de ännu inte är fullt implementerade. Men framför allt installationen, vilket nödvändigtvis kräver att du gör det låsa upp startladdaren och det blinkar via anpassad återställning TWRP, precis som en anpassad ROM. Men om du är bekant med ämnet och ändå vill prova, finns vår dedikerade guide. Naturligtvis tar vi inget ansvar för några problem, eftersom det här är en beta, så installera det bara om du vet vad du gör.


⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares