Xiaomi Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro och Mi Smart Clock officiell i Italien

0 Shares

Xiaomi Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro

Inte bara smartphones under evenemanget tillägnad Redmi 9T och Note 9T: det kinesiska företaget har också meddelat ett par tillbehör som verkligen inte är dåliga och som verkligen inte kommer att locka varumärkesfans. De anländer till Italien Xiaomi Mi 360 ° hemskyddskamera 2K Och Mi Smart Clock, två nya tillägg för ditt smarta hem: här är all information om funktioner och pris av försäljning!

Xiaomi Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro och Mi Smart Clock anländer till Italien: funktioner, pris och tillgänglighet

Den nya övervakningskameran Xiaomi Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro är utrustad med en 3 MP som kan nå en upplösning på 2304 x 1296 pixlar för ännu skarpare bilder. Den breda öppningen 1.4 kamera, 6P-objektiv och mycket känslig bildsensor säkerställer detaljerade och ljusa färgbilder även i svagt ljus.

Xiaomi Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro

Det antar också algoritmen för mänsklig AI-upptäckt nästa generation för att identifiera mänskliga silhuetter och hålla användarna informerade automatiska meddelanden. Tack vare dubbla mikrofoner och tekniken för aktiv brusreducering, Mi 360 ° Home Security Camera stöder tydlig och pålitlig tvåvägskommunikation. Och för särskilt integritetsmedvetna användare erbjuder enheten ett läge som gör att de kan rotera kameran inåt och därmed hindra dem från att se sin omgivning genom en enkel konfiguration i deras app. Mi Home. Enheten stöder också röst kontroll via Google Assistant och Amazon Alexa.

xiaomi mi smart klocka

Nyheterna i sås Xiaomi Fortsätt sedan med Mi Smart Clock: det är en enhet med en kompakt och minimalistisk design som integreras perfekt i alla rum i huset. Hans panel 3,97 “färgpekskärm det låter dig se tid, väder, kalender och kan till och med fungera som en digital fotoram. Tack vare specialen läge på väckarklockan kan Mi Smart Clock gradvis öka skärmens ljusstyrka och ringvolymen när du stänger av larmet, vilket gör det lättare att vakna från viloläge. Och med Google Assistant Och Chromecast integrerad fungerar enheten som kontrollnav och AIoT hemunderhållning, vilket möjliggör röststyrning av olika smarta enheter, till exempel videostreaming från säkerhetskameror eller uppspelning av musik och multimediainnehåll från smartphones, även vid hög volym.

Pris, tillgänglighet och erbjudanden Uppdatering 19/03

De nya produkterna är båda tillgängliga i Italien och båda i fallet med Xiaomi Mi Smart Clock det av Mi 360 ° hemskyddskamera 2K Pro, den pris av försäljning är 59,99 €. Nedan hittar du länkarna till köpet: övervakningskameran erbjuds till ett rabatterat pris medan vi i väckarklockan hittar en intressant bunt från Unieuro.

Xiaomi Mi Smart Clock + Mi Home Camera |  Unieuro

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares