Xiaomi Mi 5c presenteras nästa vecka

0 Shares

Varje vecka verkar det som om vi pratar om Xiaomi, och naturligtvis med den enorma mängd enheter som de presenterar och släpper ut på marknaden varje kvartal, vi har blivit vana vid att plocka upp nyheterna om det kinesiska varumärket som dagligt bröd.

Idag är turen till Xiaomi Mi 5c, som är en slags yngre bror till Mi5. Den stora nådan med den här enheten är att den skulle vara den första som införlivade ett chip tillverkat av samma företag, även om andra röster säger att den äntligen skulle integrera en Mediatek -processor. Enligt GSM Arena skulle telefonen ha 2 versioner, en med en 5,2-tums skärm och den andra med en 5,5-tums skärm, båda med en 2,5D-skärm. När det gäller RAM, skulle detta vara 3 GB tillsammans med 64 GB internt minne. Båda skulle ta med Android Marshmallow från fabriken.

xiaomi-processor-mi-5c

Dess presentationsdatum är den 6 december, det vill säga nästa måndag. Dess pris skulle ligga runt 200 dollar, något ganska konstigt, eftersom Mi5 redan marknadsförs för det priset, så det slutliga priset på den nya kan vara lite lägre.

0 Shares