Xiaomi Mi 6: hur man kalibrerar fingeravtryckssensorn Guide

0 Shares

Xiaomi Mi 6

Vanligtvis utsätts smartphones som vi hittar på marknaden, innan de når konsumenternas händer, en serie fabrikstester och rutinkontroller. Modding aktiviteter och enkelt slitage, men ibland påverkar sensorkalibrering, som lyckligtvis nästan alltid kan kalibreras utan alltför stora svårigheter. I den här guiden visar vi dig till exempel hur man kalibrerar d-läsarenFingeravtryck ombord på Xiaomi Mi 6.

För att uppnå detta resultat kommer vi i synnerhet att använda en enkel app, som genom en kort guide låter oss optimera sensorn.

xiaomi mi 6

Självstudien är endast kompatibel med versioner av Mi 6 utrustade med en sensor tillverkad av FPC. Den första delen av guiden tjänar därför till att identifiera den skannermodell som används på din enhet. För att installera kalibreringsappen behöver vi bara se till att du har aktiverat “okända källor“Från säkerhetsinställningarna för MIUI.

Kalibrera fingeravtryckssensorn: den kompletta guiden

VIKTIG: Proceduren som beskrivs i den här handboken presenterar komplexa åtgärder som, om de utförs felaktigt, kan skada din enhet. Det rekommenderas att endast köras av användare som har fått god erfarenhet av Android-modding. Personalen på GizChina.it hålls inte ansvarig för skador på enheten.

forumlogotyp

Du hittar den kompletta guiden i vårt forum (avsnitt Xiaomi Mi 6). Vi inbjuder dig också att delta i stort antal i diskussionen och hålla koll på eventuella uppdateringar om proceduren.

[su_app]

0 Shares