Xiaomi Mi 9 verkar filtrerad genom ett fotografi

0 Shares

För några dagar sedan hade vi visat dig några gör refererar till Ons 9, den som skulle bli nästa flaggskepp från Xiaomi.

Denna terminal förväntas komma med båda hårdvara Vad programvara förra generationen.

Men nu en ny läcka visar oss den här enheten fångad genom ett fotografi. Det är inte det skarpaste i världen, men det ger oss ganska rätt att få en uppfattning om dess utseende.

Vad sammanfaller inte så mycket med gör tidigare ligger i dess finish. Men för att vara mer tydlig, låt oss ta en titt på bilden i fråga.

Är det här Xiaomi Mi 9?

Wang Teng Thomas, Xiaomi Product Manager, var den som publicerade illustrationen via Weibo. Men kort efter att ha gjort det raderade han publikationen, även om läckarna var snabbare och fick en kopia.

Målet på denna Mi 9 verkar vara glas. Istället såg det ut som om det var metall. Om det första fallet gavs, då det skulle vara en mycket gynnsam punkt för den att ha Qi trådlös laddning.

Dessutom uppskattas det här sidokanterna är något böjda.

Eftersom det inte finns några spår av a fingeravtrycksläsare bakom det är det mycket troligt att välj att införliva en under skärmen, eller gör det med ett ansiktsigenkänningssystem … eller kanske båda mekanismerna samtidigt.

Den sista detaljen om fotot är att även om kameran täcks något av en av fingrarna, skulle den presentera ett system av trippel huvudkamera. Den primära sensorn kommer att vara 48MP, sedan kommer det att finnas ytterligare 12MP med en teleobjektiv och den tredje kommer att vara en 3D ToF-sensor (Flygeteller flygtid).

Och vilka andra egenskaper skulle det ha?

Baserat på tidigare information skulle Xiaomi Mi 9 också innehålla en skärm 6,4-tums AMOLED i Full HD + och HDR10-upplösning, processor Qualcomm Snapdragon 855 och Android 9 Pie.

Det kommer att finnas en grundversion med 6 GB RAM-minne och 128 GB internt minne, även om det sannolikt kommer att lägga till ytterligare 8 GB + 256 GB.

Ditt batteri skulle vara 3.500 mAh med snabbladdningssystem. Det enda, kraften i den belastningen är något mycket osäkert: den anses vara 24W, eller 27W eller upp till 32W.

Det blir en mobil Dual-SIM, det kommer att ha stereohögtalare, Wi-Fi 6 och en USB Type-C-kontakt.

Startpriset skulle vara på 2,999 CNY, det är ungefär motsvarande USD 452 eller CLP 296 200 $.

Slutligen återstår det att säga att det finns många chanser att dess officiella tillkännagivande kommer att ges vid företagets planerade evenemang för MWC19.

Källa: MySmartPrice
0 Shares