Xiaomi Mi 9T: MIUI 12 introducerade ett irriterande fel

0 Shares

xiaomi mi 9t pro

Ägarna till Xiaomi Mi 9T kämpar lite med den senaste uppdateringen med MIUI 12, vilket visar sig vara mer problematiskt än väntat. Sedan den första utgåvan har det förekommit störningar med Super Wallpaper, medan därefter utrullningen avbröts direkt. MIUI-teamet hade stött på betydande buggar som gjorde det nästan obligatoriskt att stoppa uppdateringen via OTA. Under några dagar har detta återupptagits i global och EES-klädsel, både på Mi 9T och Mi 9T Pro, men tydligen vill problemen inte leda till att det slutar.

LÄS OCH:
Xiaomi experimenterar igen och försöker med en smartphone med en avtagbar skärm

MIUI 12-uppdateringen har “brutit” meddelandefältet

miui 12 xiaomi

Medan MIUI 12 har medfört flera förbättringar på Xiaomi Mi 9T, rapporterar vissa användare problem angående Mörkt tema. När funktionen är aktiverad för att dra nytta av AMOLED-panelen, kommer aviseringsfält och den statusfältet fortsätt visa svart bokstäver. Som du väl förstår betyder det att Dark Theme inte stöds väl av systemets gränssnitt, vilket i hög grad påverkar upplevelsen av daglig användning.

xiaomi mi 9t miui 12 bug

Ovan kan du “se” ett exempel, fångat på Xiaomi Mi 9T uppdaterat till MIUI 12. Genom att dra ner meddelandefältet kan du inte läsa skrivningen, vilket tvingar användare att inaktivera det mörka temat. Lyckligtvis är MIUI-teamet medvetet om detta problem, som anges på Xiaomi-forumet, och vi hoppas att det kan lösas redan i nästa uppdatering.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares