Xiaomi Mi Air Purifier Pro förbättrar luftkvaliteten till högsta pris | Kupong

0 Shares

Xiaomi Mi Air Purifier Pro rabattkod

Förutom basmodellen för märkets serie renare har Xiaomi uppenbarligen också en toppversion, dedikerad till de mest krävande Mi Fans. Tycker du att detta leder till ett högt pris? Uppenbarligen inte när det gäller Lei Juns hus: Xiaomi Mi Air Purifier Pro kommer tillbaka med rabattkod (och frakt inom EU) och återigen är det super bekvämt.

Xiaomi Mi Air Purifier Pro rabattkod: ännu effektivare, men också billigare!

Renaren Xiaomi Mijia Air Purifier Pro antar olika förbättringar jämfört med den tidigare generationen för att ge ännu mer effektiv luftrening. Den erbjuder ren luft för ett område upp till 60 m2, med en sughastighet på 500 m³ / h. Utseendet fortsätter i den minimala kölvattnet, på samma sätt som andra seriemodeller; de främre husen a OLED -skärm för att visa data och kontroller. Inuti finns en trippel lager filter hög effektivitet, kan filtrera bort ämnen som bakterier och pollen, komplett med ett aktivt kolskikt.

Xiaomi Mi Air Purifier Pro rabattkod

Den översta luftrenaren Xiaomi Mi Air Purifier Pro priset sjunker på GShop tack vare det nya rabattkod dedikerad, komplett med gratis frakt från butikens europeiska lager. Nedan hittar du länken till köpet tillsammans med kupongen att använda:

Xiaomi Mi Air Purifier Pro |  GShop

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikelHuawei P50 vs P50 Pro: vad är skillnaderna

Brinner för allt som kretsar kring den högteknologiska världen, med en särskild otyglad passion för telefoni. Musiker på fritiden.

0 Shares