Xiaomi Mi Band 5 till bombpriset: endast 15 € med frakt från Europa!

0 Shares

rabattkod xiaomi mi band 5

Även om det i värmen är nästan omöjligt att röra sig och spela sport, är en digital och intelligent allierad alltid viktig (även om det bara är ett öga på olika parametrar relaterade till fitness och hälsa). Vilken bättre allierad än ett Xiaomi smartband? där Xiaomi Mi Band 5 det är praktiskt taget otillåtet till det lägsta historiska priset tack vare det nya rabattkod från GShopper, med frakt från Europa (naturligtvis!).

Xiaomi Mi Band 5 rabattkod: erbjuds på en all time low … har inga rivaler!

Vi känner till egenskaperna hos Mi Band 5, tack också till vår recension, som med sin display från 1.1 ″ AMOLED, hans batteri från 125 mAh vilket garanterar en mycket bred användning, 11 sportlägen att övervaka inklusive de som görs inomhus, hantering av aviseringar, vattenbeständighet upp till 5 bankomat och särskilt övervakning nästan komplett (för ett smartband) av hälsa det är mycket svårt att övervinna av konkurrenter (särskilt till dess nuvarande pris).

rabattkod xiaomi mi band 5

Förutom specifikationerna själva, bärkomforten, panelens ljusstyrka och även de söta och några användbara Watch Face, det är definitivt en daglig följeslagare som du inte kommer att klara dig utan.

där Xiaomi Mi Band 5 kommer ner till historiskt minimipris tack vare den nya GShopper -rabattkoden, komplett med gratis frakt från butikens europeiska lager. Nedan hittar du länken till köpet och kupongen att använda:

Xiaomi Mi Band 5 |  GShop

⭐️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares