Xiaomi Mi Band X: en läcka avslöjar det framtida smartbandet?

0 Shares

xiaomi mi band x

Ankomsten av Mi Band 6 det mottogs positivt av fansen i Lei Jun’s hus, trots att de vanliga bristerna återkom. Det finns fortfarande lite tid kvar för debut av det sjunde kapitlet även om vi redan har börjat prata om de funktioner vi vill hitta ombord. Mitt i detta “fridfulla” klimat anländer en läcka som rör vatten och ger en glimt av vad som kan vara framtidens område, nämligen Xiaomi Mi Band X!

Xiaomi Mi Band X: vad vi vet om framtidens smartband

Uppenbarligen är det bra att ange att denna diskretion fortfarande har värdet av ett enkelt rykte och att vi fortfarande letar efter bekräftelse. Enligt när läckt ut av olika kinesiska medier, under en intern händelse Xiaomi skulle ha förutsett framtidens lansering Mi Band X. Men vad kommer det exakt att vara? Bilden som förevigades i det stulna skottet hänvisar till en extremt lätt och tunn enhet utrustad med en 360 ° flexibel skärm och ett band med magnetlås. Låt oss säga att det inte tar lång tid att komma med en stil som är bärbar Nubia Watch.

Efterföljaren till Alpha-modellen ser ut som en riktig handleds smartphone, utrustad med en stor 4,01 ″ flexibel AMOLED-skärm som körs runt handleden. En mycket rymlig böjd panel, användbar för att visa meddelanden och utföra olika operationer. Vill tänka på en lösning som är mer kopplad till smartbandsvärlden kan vi “minska” med Amazfit X.

Amazfit X

I likhet med Nubia-modellen erbjuder den bärbara Amazfit en böjd skärm som kramar handleden, vilket gör den bekväm och bred. I det här fallet har vi en panel från 2,07 ″ HD, kanske mer lämpad för begreppet fitness tracker. Det är det påstådda Xiaomi Mi Band X har en liknande design som Amazfit-motsvarigheten?

För närvarande är detaljerna väldigt få och det är inte känt om det är falska nyheter eller inte. Vi kommer att fortsätta följa historien och så snart det kommer nyheter (positiva eller negativa) kommer vi att uppdatera den här artikeln med alla detaljer.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikelOnePlus 8T och 9R får en “dold” uppgradering med snabbare RAM

I kärlek till teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV-serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel-beroende) står på dagordningen.

0 Shares