Xiaomi Mi Max 3 visas på TENAA och visar några av dess funktioner

0 Shares

Xiaomi har haft ett mer än intensivt år med ankomsten av sina nya terminaler för första delen av året, terminaler som har varit försäljningssuccéer i vissa fall och som de förväntar sig att replikeras för andra halvan av året, en av dem är Mi Max 3.

Mi Max 3: Mer kraft och ett bra batteri

Idag har den aktuella terminalen i certifieringsbyrån TENAA dykt upp och avslöjar att den kommer att ha en 6,9-tums skärm med ett 18: 9-bildförhållande, vilket innebär en ökning jämfört med 6,44 tum på Mi Max 2.

När det gäller processorn hittar vi Snapdragon 636, ett steg upp från förra årets Snapdragon 625, och vi kommer att ha kombinationer av 3 GB / 32 GB minne, tillsammans med en annan 4GB / 64GB -variant och en högre 6GB / 128GB -variant.

Teamet kommer att ha Android 8.1 Oreo från dag ett, och kommer att ha ett 5 400 mAh batteri, vilket ger sina kameror en 12 megapixel dubbel huvudkamera med en annan sensor som ännu inte definierats, medan den främre kameran kommer att förbli på 8 megapixlar.

Xiaomi Mi Max 3 borde komma snart tillsammans med Redmi 6 Pro och Mi Pad 4 -surfplattan och kommer att finnas i svart, guld, rosa, ljusblått, grått, silver och rött.

Källa: TENAA

0 Shares