Xiaomi Mi Pad 2 läcker i händerna på bilder, verkar …

0 Shares

Xiaomi Mi Pad var en ganska bra surfplatta att köpa förra året och vi har väntat på en uppföljning länge nu. Vi har hört olika rykten om Mi Pad 2 och idag får vi se den här enheten, via ett par händer på skott.

ed33ed02jw1eqo53m5oz7j20c80fz3zb

De publicerades på Weibo och skifferet lånar tydligt designdrag från Mi Note och Mi Note Pro. Det känns faktiskt som en större phablet, mer än en 7 tum eller 7,9 tum surfplatta, om jag ska vara ärlig. Rykten säger att vi borde förvänta oss en glasbaksida och en böjd frontpanel, som på Mi Note, även om dessa bilder får enheten att se ut som om den är gjord av metall.

ed33ed02jw1eqo53mkpc2j207t0iyjt0

Vi märkte också ett hörlurar och en serie sensorer längst upp, vilket innebär att skiffern också kan användas som telefon. Xiaomi Mi Pad var en enhet endast för WiFi, så nykomlingen kan ta med LTE och 3G som extra, samt telefonsamtal. Jag kan inte riktigt förstå varför det finns kapacitiva knappar ombord, en funktion som vanligtvis inte finns på surfplattor.

Hur som helst, läckan hävdar att vi kommer att få Android 5.0 här med MIUI 6 på toppen, men tyvärr har vi inga hårdvaruspecifikationer ännu.

0 Shares