Xiaomi Mi Pad 5/5 Pro: var kan man köpa originaltillbehör

0 Shares

xiaomi mi pad 5 bästa omslagsfilmstillbehör

I väntan på den globala lanseringen av märkets tablettserie – kanske planerad till mitten av september – bestämde vi oss för att inte bli oförberedda: de senaste dagarna har vi sett de allra första kupongerna som köpte både grundmodellen och storebror Pro till rabatt (uppenbarligen i version Kina) och nu är det dags att ta reda på var man kan köpa originaltillbehören Xiaomi Mi Pad 5 Och Mi Pad 5 Pro, det vill säga omslag, tangentbord och Stylus!

Xiaomi Mi Pad 5 och Mi Pad 5 Pro, alla originaltillbehör att köpa inklusive skal, tangentbord och penna

xiaomi mi pad 5

Förutom de två nya och efterlängtade surfplattorna har Lei Juns företag också lanserat några originaltillbehör, definitivt viktiga. Vi pratar om Stylus Penna (penna att använda för att ta anteckningar på din surfplatta), en Fällock mycket tunn och färgstark och – framför allt – en lock med tangentbord integrerad. I det senare fallet är det en smal lösning, som inte kommer att påverka tablettens storlek så mycket. Är du nyfiken på att veta mer? Läs sedan vidare för att ta reda på det var kan man köpa de officiella tillbehören till Xiaomi Mi Pad 5 och Mi Pad 5 Pro.

xiaomi mi pad 5 pro stylus

Var kan man köpa de nya Xiaomi -surfplattorna

Handel Shenzhen

Sändning från Kina utan tullavgifter (Global Priority 6 € eller 15 €, beroende på produkten) och säker betalning via PayPal.

Original Xiaomi Flipcover för Mi Pad 5/5 Pro |  Handel Shenzhen

Färger svart, grönt och orange – Frakt från Kina – Betalning med PayPal

Mer mindre

Xiaomi Stylus Pen |  Handel Shenzhen

Frakt från Kina – Betalning med PayPal

Mer mindre

Xiaomi -omslag med tangentbord för Mi Pad 5 |  Handel Shenzhen

Frakt från Kina – Betalning med PayPal

Mer mindre

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikel Live S10e: den påstådda designen och displayen på TENAA

Förälskad i teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV -serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel -beroende) står på agendan.

0 Shares