Xiaomi Mi Pad 5 väntar inte och kommer till Banggood: besparingar garanteras!

0 Shares

Xiaomi Mi Pad 5 rabattkod

Medan vi väntar på debut av den globala versionen, väntar den nya Xiaomi -surfplattan verkligen inte och är redo att hamna i händerna på märkets fans till ett superpris. Xiaomi Mi Pad 5 debuterar också i butiken Banggood – länge sist! – Erbjudandet med en kod dedikerad rabatt: besparingar garanteras!

Xiaomi Mi Pad 5 rabattkod: spara på den nya surfplattan med denna kupong

Xiaomi Mi Pad 5 rabattkod

Xiaomis nya surfplatta behöver verkligen ingen introduktion – med tanke på hype -nivån – men en recension är alltid välkommen. Vi pratar om en medelstora terminal, utrustad med en display LCD från 11 ” med upplösning 2,5K, hög uppdateringshastighet (120 Hz), HDR10, TrueTone -teknik och DolbyVision, med en metallkropp bara 6,85 mm tjock (och väger 511 gram). Resten av specifikationerna inkluderar det Snapdragon 860, 6/128 GB minnen (när det gäller modellen i kampanjen), 8720 mAh, ladda om från 33W, Wi-Fi 6, BT 5.2, fyra högtalare och en 13 MP huvudkamera.

Den nya Xiaomi Mi Pad 5 – i versionen från 6/128 GB, uppenbarligen Kina, med firmware på kinesiska och engelska – debuterar på Banggood som erbjuds med rabattkod. Nedan hittar du länken till köpet, tillsammans med kupongen att använda: Är du intresserad av andra minnesklipp eller Mi Pad 5 Pro? Ta sedan en titt på vår fördjupade studie om !

Xiaomi Mi Pad 5 - 6/128 GB |  Banggood

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares