Xiaomi Mi Pad debuterar i Indien, jämfört med iPad Mini 3 …

0 Shares

Om du verkligen vill ha en het surfplatta som inte är 10 tum i diagonal och du är i Indien, kan du lika gärna börja köpa Xiaomi Mi Pad. Produkten debuterade i Indien idag och den kommer att gå emot iPad Mini 3 och Nexus 9, till ett mycket lägre pris.

xiaomi-mi-pad-tablett

Du kan hitta enhetens recension här och det vi gillade mest med det var batteriet, bra pris, kvalitetskamera, hög akustik och kraftfull hårdvara. Displayen hyllades också och det minimalistiska kamerans användargränssnitt var också ganska trevligt. Jag måste säga att de 84 decibel högtalarna kommer förbi iPhone 6 Plus, så det är en komplimang. CPU: n inuti är en Nvidia Tegra K1 klockad till 2,2 GHz, som ger bra poäng i riktmärken.

N9-grid1-1600

En av de avgörande aspekterna på den indiska marknaden är priset och Xiaomi Mi Pad kostar $ 207, medan iPad Mini 3 och Nexus 9 är prissatta i intervallet $ 460, vilket är mer än dubbelt så mycket som Mi Pad. IPad Mini 3 och Mi Pad har liknande mått, med Apple -surfplattan något tunnare, men Nexus 9 är verkligen den bästa modellen, med 20 mm mer i längd och 18 mm i bredd.

apple-ipad-mini-3-a1599

Skärmupplösningar är ganska nära och ljusstyrka också, medan kamerakvalitetsstriden sannolikt vinns av iPad Mini 3, trots den lägre upplösningen 5 MP -skjutare jämfört med 8 MP -skjutare på Nexus 9 och Mi Pad. Xiaomi -enheten är dock mer utrustad för selfies, med en 5 MP -skjutare, medan de andra går med 1,2 MP och 1,6 MP.

Slutligen lever batteriet på 10 timmar för Mi Pad, cirka 11 timmar med iPad Mini 3 och lite mindre med Nexus 9. Vilken väljer du?

0 Shares