Xiaomi Mijia Air Purifier 4 Pro förnyar sortimentet med mycket kraft

0 Shares

xiaomi mijia luftrenare 4 pro luftrenare pris

I det stora universum av Xiaomi smarta produkter är de som har ett utmärkt rykte verkligen luftrenarna. Framför allt, de från Mijia -linjen, anlände också till Italien som Mi Air och det har vi recenserad. Och den senaste ankomsten, Xiaomi Mijia Air Purifier 4 Pro, förnyar utbudet av smarta luftrenare med större kraft till ett inramat pris.

Xiaomi Mijia Air Purifier 4 Pro: allt om den nya smarta luftrenaren

xiaomi mijia luftrenare 4 pro luftrenare pris 2

Den nya Xiaomi -renaren kommer med en design som väsentligen liknar, om inte samma sak, som sina föregångare. Det vill säga med toppen utrustad med OLED -koja för att övervaka åtgärden och den övre delen som släpper ut den renade luften och med det lägre intaget för absorption av luften som ska renas en 360 °.

När det gäller dess tekniska egenskaper, den nya Mijia luftrenare 4 Pro kan ge bra 8330 liter ren luft per minut och arean på samma på 3 minuter motsvarar 10 kvadratmeter av ett rum. Filterelementet är nu mycket kraftfullt eftersom det inte bara lyckas filtrera skadliga gaser som formaldehyd och toluen, utan också att ta bort aldehyd från 185% mer än de tidigare. Renar och förhindrar al 99,99% spridningen av H1N1 -virus.

Filtret kan också bytas senare 9 månader. OLED-skärmen ger PM2.5-data i realtid, har en intuitiv 3-färgad ljusstång för inomhusluftkvalitet och uppenbarligen finns det alltid stöd för Xiaomi Home-applikationen för att fjärrstyra den.

Den nya Xiaomi Mijia Air Purifier 4 Pro kommer till den kinesiska marknaden till ett pris av ca. 170 € (1 299 yuan), vilket för vad det erbjuder verkligen är inramat. För den globala distributionen måste detta förväntas om några månader, med tanke på att denna typ av produkt kommer med oss ​​och därför är det rimligt att tro att den nya modellen åtminstone kan köpas på kinesiska importbutiker.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares