Xiaomi Mijia Robot 2 Pro kommer och lovar bra nyheter

0 Shares

Xiaomi mijia Robot 2 Pro

Efter en mycket kort tid från det första kapitlet meddelar Lei Juns hus en renovering för hans sista robotdammsugare premie: Xiaomi Mijia Robot 2 Pro är på gång och det är bara en handfull timmar kvar till debuten. Vad väntar oss med den här nya versionen?

Xiaomi Mijia Robot 2 Pro: allt vi vet

xiaomi -logotyp

I stället för att fokusera på en förnyad version, kanske med små förbättringar, har det kinesiska företaget beslutat att fokusera på en riktig ny modell. Namnet lämnar lite utrymme för tvivel: Xiaomi Mijia Robot 2 Pro är ett steg bort från sin debut och kommer att ta med sig minst en stor nyhet, enligt den officiella affischen som publicerades på varumärkets sociala nätverk. Typen av denna nyhet är inte specificerad, men ledtrådarna föreslår ett nytt rengöringssystem e tvätta, kanske med något särskilt kemiskt medel (för att bättre desinficera och sanera golv).

Xiaomi mijia Robot 2 Pro

För resten av funktionerna förväntar vi oss återigen närvaron av ToF 3D -kameror och RGB och en fyrkärnig processor med dubbel NPU. Den första modellen debuterade med en sugkraft på 4000 PA och a 5 200 mAh: vi får se om Xiaomi Mijia Robot 2 Pro kommer att ta med sig nyheter också i denna mening.

Xiaomi Mijia Robot 2 Pro: pris och release

Debuten av Xiaomis nya robotdammsugare är inställd för 31 augusti, för tillfället bara i Kina. Uppenbarligen är vi säkra på att vi snart kommer att hitta den tillgänglig i en av de vanliga kinesiska butikerna för oss västerlänningar; under tiden, om du är intresserad av den nuvarande modellen Proffs (klicka här för alla detaljer) nedan hittar du en dedikerad rabattkod, med bra rabatt.

Xiaomi Mijia Robot Pro |  Banggood

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares