Xiaomi Mijia Robot Pro är roboten som kan undvika alla hinder | Kupong

0 Shares

xiaomi mijia robot pro

Under megahändelsen i mars 2021 presenterade det kinesiska huset de nya smartphonesna i Mi 11-serien och dess första hopfällbara, men också nya bärbara datorer, det efterlängtade Mi Band 6 och olika produkter tillägnade hemmet. Bland dessa dök dammsugaren också upp Xiaomi Mijia Robot Pro, enhet som siktar på premiumsortimentet med en serie respektabla funktioner och ett attraktivt pris tack vare detta rabattkod (med frakt från Europa).

Xiaomi Mijia Robot Pro -tjänsteman: allt du behöver veta

Design och funktioner

xiaomi mijia robot pro

När det gäller design följer enheten vad som sågs med tidigare generationer av Mijia -märket, men klassens touch är där och det märks. Utseendet förblir minimal, med mjuka linjer och en elegant svart färg. När det gäller huvuddragen, Xiaomi Mijia Robot Pro syftar till att erbjuda hög effekt och ett avancerat kartsystem, som gör det möjligt att undvika praktiskt taget alla föremål. Roboten är utrustad med en fyrkärnig processor utrustad med dubbel NPU, liksom ett kamerasystem ToF 3D Och RGB.

Allt detta översätter till en modul som kan kartlägga den omgivande miljön genom en avancerad AI: på detta sätt är det möjligt att ha en djupare rengöring och en enhet som kan undvika de allra flesta hinder i miljön.

xiaomi mijia robot pro

Sugkraften når upp till 4000 PA: roboten kan anpassa rengöringsläget efter rummet, tack vare förmågan att identifiera golvtypen. Ett navigationssystem kompletterar bilden LDS, som kompletterar kartläggningen av huset ännu mer effektivt, och ett batteri från 5 200 mAh (upp till 250 kvadratmeter autonomi).

Xiaomi Mijia Robot Pro rabattkod: pris och tillgänglighet

Efter debuten i Kina, dammsugaren Xiaomi Mijia Robot Pro kommer också till oss västerlänningar med en ny rabatt, tack vare Banggood -butiken, komplett med frakt från Europa Och rabattkod tillägnad. Nedan hittar du länken till köpet och den dedikerade kupongen:

Xiaomi Mijia Robot Pro |  Banggood

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares