Xiaomi MIX 4: kameran under skärmen tog ett halvt decennium

0 Shares

xiaomi mix 4 utvecklingskamera under display

Alla, utan att vända oss för mycket, var vi fascinerade av arbetet från Xiaomi för den nya exponenten i MIX -serien. Tja, slutprodukten Xiaomi MIX 4 har sett ganska många års arbete att komma fram till kameran under skärmen som använder sig av, åtminstone från orden i vd Lei juni.

Xiaomi MIX 4: en viktig kamera under skärmen men det är en lång utveckling

Enligt vad Lei Jun själv rapporterar på Twitter, tog det fem år att se ljuset att arbeta med det som senare blev UPC (Under Panel Camera) selfie -kamera för det nya toppområdet. Så tanken på att se denna typ av smartphone fanns redan i planerna vid tidpunkten för första MIX, vilket blev önskvärt att ha en nästan otydlig display, sedan följt av kamerans bild på MIX 3 några år senare.

Kort sagt, mycket förutseende för att komma fram till vad du vill gradvis göra en standard, som redan känner till modeller i flera prisklasser och metoder på marknaden. Tänk bara på ZTE Axon 20 Och Axon 30 som är mellanklass, eller Samsung Galaxy Z Fold 3, nuvarande rival av MIX 4 även om de är två väldigt olika smartphone -mål.

Detta lovar också gott för framtiden, med Xiaomi som kan gå längre, kanske anta denna teknik också till sin vikning, med tanke på att det för närvarande MIX Vik den har inte en, men säg aldrig för i nästa schemalagda.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares