Xiaomi platsbesparande flaska är den perfekta prylen för resor och utflykter

0 Shares

xiaomi youpin vikbar platsbesparande flaska

Vill du ha en ny Xiaomi -gadget, kanske till och med användbar för sommaren (och inte bara)? Så här serveras du med den nya matsal spara utrymme från Xiaomi YouPin, fällbart tillbehör som kan läggas i en påse utan minsta vikt: mycket användbart vid många tillfällen och ekonomiskt, redan på erbjudande på AliExpress!

Xiaomi YouPin har lanserat en billig och användbar platsbesparande flaska, som redan finns på AliExpress

xiaomi youpin vikbar platsbesparande flaska

Finns i olika färger, hopfällbar vattenflaska från Xiaomi YouPin presenteras som en lätt, kompakt och platsbesparande lösning. Tillverkad av silikon, har en kapacitet på 600 ml och är ett perfekt tillbehör att använda under resor, utflykter, dagar på stranden, men också på kontoret eller gymmet.

xiaomi youpin vikbar platsbesparande flaska

Den nya rymdbesparande hopfällbar vattenflaska Kommer från Xiaomi YouPin men det är redan tillgängligt att köpa för oss västerlänningar tack vare AliExpress, komplett med ett särskilt flash -erbjudande. Nedan hittar du länken till köpet:

Xiaomi YouPin rymdbesparande vikflaska |  AliExpress

AliExpress Standardleverans (från CN)

Mer mindre

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikel iQOO 8 är den första i serien med LTPO -display: här är den live

I kärlek till teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV-serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel-beroende) står på dagordningen.

0 Shares